Weekend! Tijd voor een terrasje.

De dames Nomad & Villager reizen de wereld rond en hun reportages en foto’s verschijnen in bijna alle bekende dagbladen en tijdschriften. Ze hebben ook een website met reisreportages die je raken. Ik was vereerd toen ze me vroegen voor de rubriek ‘de vijf tips van…’. Hoewel ik in verre uithoeken op de aardbol ben geweest, hield ik het dicht bij huis in mijn eigen Rotterdam.

Het weekeinde staat weer voor de deur en het belooft prachtig nazomerweer te worden. Heerlijk om even bij te komen op een terras om de laatste zonnestralen mee te pikken. Kom gezellig naar 010! Lees hier mijn vijf tips: ‘Nomad & Villager. Rotterdamse terrassen.’

Foto: Vincent van der Pas

Foto: Vincent van der Pas

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *